Index Vakbarát Hírportál

Terrorizmussal vádolják a férfit, aki behajtott egy rendőrállomásra az Egyesült Államokban

2023. szeptember 30., szombat 17:30

A 34 éves amerikai férfi nemcsak a rendőrőrs, hanem egy ház falát is áttörte az SUV-jával. A terrorizmus mellett más bűncselekményekkel is vádolják.

Több váddal, többek között terrorizmussal is vádolják azt a New Jersey-i férfit, aki autójával egy állambeli rendőrőrsbe a falat áttörve behajtott – számol be róla a Fox News.

Az esetről videót is közzétettek, amiben látszik, ahogy az autóval egyszerűen áthajt a falon, amivel így a rendőrök pihenő szobájába érkezik.

Miután kiszállt az autóból, a sofőr örömittasan tette fel a kezét, miközben a Guns N' Roses egyik slágere, a Welcome to the Jungle szólt a jármű rádiójából.

A férfi még szeptember 20-án hajtott be a rendőrségre, azonban a hatóságok csak most hozták nyilvánosságra a videót. A 34 éves férfit a terrorizmus mellett betöréssel, jogellenes fegyverbirtoklással, súlyos testi sértéssel és zaklatással vádolják –

a férfi ugyanis mielőtt a rendőrőrsbe behajtott volna, egy ház garázsába is hasonló módon tört be, hogy azzal megijessze és zaklassa a háztulajdonost.

Az eset miatt senki sem sérült meg, ugyanakkor súlyos anyagi károk keletkeztek. A hatóságok nem közölték, hogy a férfinek mi lehetett az indítéka, amiért a rendőrségre ily módon hajtott be.

Rovatok