Index Vakbarát Hírportál

Videóra vették az izraeli elitkommandó támadását

2023. október 14., szombat 14:53

A Hamász még múlt szombaton foglalta el azt a katonai létesítményt, amelyet nemrég az Izraeli Védelmi Erők elitkommandósai felszabadítottak.

Videót osztott meg az Izraeli Védelmi Erők (IDF) parancsnoksága, a felvételen az látható, ahogy a Sajetet 13 különleges műveleti osztag katonái felszabadítják a Hamász által elfoglalt Szufa katonai bázist – szúrta ki a Portfolio.

A Hamász még múlt szombaton foglalta el a katonai létesítményt, és számos izraeli katonát megöltek vagy túszul ejtettek.

Az izraeli parancsnokság a térségbe vezényelte az elit műveleti egységet, amelynek tagjai felszabadították a támaszpontot.

Az alábbi felvétel már vágott változat, az eredetin megölt és foglyul ejtett, sérült palesztin katonák is láthatók. Mindemellett a megtekintését csak saját felelősségre ajánljuk.

Egy korábbi videón pedig az volt látható, ahogy az izraeli határrendőrség emberei a gázai határ közelében lévő Nir Am kibucban heves harci övezetbe rohantak, hogy megmentsék a palesztin terroristák tűzharcában megsebesült izraeli katonákat. 

Rovatok