Index Vakbarát Hírportál

Élő adásban csípte fenékbe két idegen a brit énekesnőt

2023. október 22., vasárnap 10:00

Holly Marie brit énekesnő az utcán, egy étterem előtt énekelt, amikor két férfi fogdosni kezdte őt.

Holly Marie általában esküvőkön és más rendezvényeken lép fel. Nemrég egy étterem előtt énekelt, amikor két férfi felháborítóan viselkedett vele. Mivel a nő az éneklését élőben közvetítette a TikTokon, így mindenki láthatta, mi történik – írja a The Mirror.

A több mint hárommilliószor megtekintett videón az látható, hogy a nő előadása közben két férfi elhalad mellette. Mindkét férfi belecsípett a nő fenekébe. Holly erre azonnal abbahagyta az éneklést, és kérdőre vonta őket. Hallható, ahogy a férfiak azt mondják:

Ez egy vicc

– majd próbálják megmagyarázni, amit tettek. A nő ezután a kamerába néz, és elmondja, hogy „két fickó csak úgy elsétált mellettem, és belecsípett a fenekembe”.

Egy másik videóban az énekesnő elmondta, hogy a közelben lévő két biztonsági őr felszólította a férfiakat, hogy kérjenek bocsánatot, amit azok meg is tettek, de a nő érhető módon nem enyhült meg, és azt válaszolta, hogy

Undorító. Ne érj hozzám, nem kell a pénzed. Ez szexuális zaklatás.

A férfiak ugyanis megpróbáltak adni neki 50 pennyt „borravalóként”, amit ő visszautasított, és megkérdezte, hogy a biztonsági őrök felvették-e a férfiak adatait.

A nő követői gyorsan kimutatták támogatásukat. Az egyikük azt írta a videó alá, hogy sajnálja, hogy ez történt az énekesnővel, és jól tette, hogy kiállt magáért.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Rovatok