Index Vakbarát Hírportál

Videón a hátborzongató baleset, amiben egy motorosnak több mint 20 csontja tört el

2023. október 26., csütörtök 17:20

Egy motoros majdnem meghalt, amikor egy forgalmas floridai autópályán egy merész mutatvány közben balesetet szenvedett, amelynek következtében több mint 20 csontja tört el.

A rémisztő balesetről készült videó a YouTube-ra került fel. Az ismeretlen motoros 225 kilométer/órás sebességgel repesztett, amikor csúnyán összetörte magát – írja a New York Post.

A sztrádán nagy sebességgel közlekedő sofőr azon kapta magát, hogy körülötte sűrűvé válik a forgalom, mire őrült módjára elkezdett cikázni a sávok között.

Aztán megtörtént a baj, az alábbi videón az látható, hogy a motoros belerohan egy fekete teherautó hátuljába. A becsapódás hatására a motoros látszólag eszméletét veszti, miközben a kezét a még mindig guruló motorkerékpár kormányára helyezi.

Utána pedig jött egy kamion, ami elsodorta a motorost, aki ennek hatására az árokba csapódott.

„A balesetem körülbelül 4 hónappal ezelőtt történt. Egyértelműen én hibáztam. A túl sok önbizalom kevés ügyességgel párosult. Szerencsére életben maradtam, és nem vesztettem el egyetlen végtagomat sem. De rengeteg csontom tört el, és a tüdőm is összeesett. Egyszer majd újra motorra pattanok, de soha többé nem vezetek így. Ártatlan embereket sodortunk életveszélybe, amit nagyon sajnálok. Ez a videó legyen figyelmeztetés mindenkinek, aki motorozik. Vigyázzatok magatokra, testvéreim” – írta az Instagramon a balesetet előidéző motoros.

Rovatok