Index Vakbarát Hírportál

Boris Johnson volt miniszterelnök műsorvezető lesz

2023. október 28., szombat 12:37

Boris Johnson volt miniszterelnök 2024-től a GB News hírcsatornánál fog dolgozni műsorvezetőként, műsorkészítőként és kommentátorként. Elmondása szerint kendőzetlenül beszél majd arról, hogy mit gondol a világban zajló eseményekről.

Boris Johnson az X-en közzétett videójában árulta el, hogy hamarosan csatlakozik a GB News hírcsatornához, ahol többek között műsorvezetőként fog dolgozni. 

Ennek a figyelemre méltó új tévécsatornának fogom elmondani kendőzetlen véleményemet mindenről, Oroszországtól kezdve Kínán át az ukrajnai háborúig, és arról, hogy hogyan feleljünk meg a kihívásoknak

– fogalmazott, hozzátéve, „beszélni fogok a Nagy-Britannia előtt álló hatalmas lehetőségekről – és a kihívásokról is – és arról, miért gondolom úgy, hogy a legjobb napjaink még csak most jönnek” – mondta Johnson.

A csatorna szerint Jonhson kulcsszerepet fog játszani a jövő évi brit és amerikai választásokról szóló tudósításokban, ráadásul egy olyan műsor házigazdája lesz, amely bemutatja, hogy „miben nyilvánul meg Nagy-Britannia ereje”.

Boris Johnson 2022-ben mondott le miniszterelnöki posztjáról, miután kiderült, hogy a koronavírus-járvány időszakában – amikor szigorú korlátozásokhoz kötötték a társas összejöveteleket – több kerti partit, ivászatokkal kísért társasági összejöveteleket tartottak a londoni miniszterelnöki hivatalban és más kormányintézményekben, nemegyszer Johnson részvételével.

Rovatok