Index Vakbarát Hírportál

Felfüggesztettek két középiskolai tanárt, mert fiókjuk volt az OnlyFansen

2023. október 31., kedd 19:29

Az Egyesült Államokban, Missouri államban található St. Clair középiskola két tanárát, a 31 éves Megan Gaithert és a 28 éves Brianna Coppage-t felfüggesztették, mert kiderült, hogy OnlyFans-fiókjuk van. Mindketten azt mondták, hogy a keresetüket szerették volna kiegészíteni a platform segítségével.

A 31 éves Megan Gaithert, a St. Clair középiskola angoltanárát pénteken felfüggesztették, miután egy diák rájött arra, hogy OnlyFans-fiókkal rendelkezik – írja az Independent.

A tanárnő elmondta, hogy májusban hozta létre a fiókot, hogy vissza tudja fizetni a több mint 125 ezer dollárnyi diákhitelét. Elárulta azt is, hogy

a 2022-es teljes fizetése, beleértve az edzői munkája után kapott díjazást is, körülbelül 47 500 dollár volt.

„A tanítás nem tart el anyagilag egy embert [...]. Ezért csináltam” – mondta. Gaither havi 3000 és 5000 dollár közötti összeget keresett az OnlyFans segítségével, de az arcát sosem mutatta meg. 

Elmondta azt is, hogy miután egy másik tanárt az iskolájában felfüggesztettek ugyanezen okból, deaktiválta a fiókját. A 28 éves Brianna Coppage-t még korábban, szeptemberben függesztették fel, amikor szembesítették azzal, hogy „nem megfelelő médiatartalmat posztolt egy vagy több internetes oldalon”.

Coppage azt mondta: azért hozta létre a fiókját, hogy kiegészítse 42 ezer dolláros éves jövedelmét.

Korábban azt nyilatkozta, hogy közel 1 millió dollárt keresett az OnlyFans segítségével.

Coppage és Gaither állításuk szerint júniusig nem tudták egymásról, hogy mindketten fenn vannak az OnlyFansen. A két nő azóta közel került egymáshoz, és a pénteki felfüggesztését követően Gaither a legjobb barátnőjének nevezte Coppage-t.

Gaither a férjével együtt fontolóra vette a költözést, és azt mondta, hogy valószínűleg újra aktiválja majd OnlyFans-fiókját. Hozzátette: gyanítja, hogy más Missouri állambeli tanárok is az OnlyFanshez fordultak, hogy kiegészítsék a jövedelmüket.

Rovatok