Index Vakbarát Hírportál

Női ruhában készült képek szivárogtak ki az alabamai polgármesterről, öngyilkos lett

2023. november 6., hétfő 11:00

Öngyilkos lett egy alabamai kisváros polgármestere néhány nappal azután, hogy egy konzervatív híroldal képeket közölt róla, amin női ruhában és kisminkelve látható.

Smiths Station polgármestere, F. L. „Bubba” Copeland, aki egyben a helyi templom lelkésze is volt, fejbe lőtte magát amerikai idő szerint pénteken, délután öt óra után egy perccel – közölte az NBC Newsszal Daniel Sexton Lee megyei halottkém.

A polgármestert hétfőn boncolják.

Copeland két nappal azután halt meg, hogy az 1819 News egy olyan cikket közölt, amelyhez több olyan képet is csatoltak, ahol a polgármester női ruhában és kisminkelve látható.

„Nagyon szomorú vagyok barátom, Bubba Copeland polgármester halála miatt. Jó ember és nagyszerű polgármester volt, aki Smith Station kisvárosát átvezette a néhány évvel ezelőtti pusztító tornádó okozta nehéz időkön” – írta Doug Jones alabamai szenátor az X-en.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok