Index Vakbarát Hírportál

Wolfgang Porsche szerint egy erős vezetőnek világos céllal és megfelelő stratégiával kell rendelkeznie

2023. november 7., kedd 15:25

Wolfgang Porsche a Bildnek adott interjúban többek között arról beszélt, hogy az idősebb korosztálynak a digitális média használata terén van mit tanulnia a Z generációtól, akik viszont azt tanulhatják meg az idősebbektől, hogy a célokat csak nagy odaadással és erőfeszítéssel lehet elérni.

Wolfgang Porsche, a Porsche-vállalat felügyelőbizottságának elnöke a Bildnek adott interjút, amelyben a legfontosabb állításai a következők voltak:

Wolfgang Porsche idén tavasszal vált el feleségétől. A Porsche-vállalat felügyelőbizottságának elnöke és felesége, Claudia Porsche 2007 óta óta élt együtt, azonban csak 2019-ben házasodtak össze.

A válásnak egy súlyos egészségügyi probléma volt az oka: Claudia Porsche egy demenciaszerű betegségben szenved már két éve, és emiatt a személyisége is megváltozott. A Bild tavasszal arról írt, Claudia Porsche már közel két éve nem él együtt a férjével: az idős nő az első házasságából származó lányával él együtt, de önmagát nem tudja ellátni, ezért négy gondozó felügyeli, segíti őt a nap 24 órájában. 

Rovatok