Index Vakbarát Hírportál

Kövér László: Idegen jövő fenyegeti Európát

2023. november 24., péntek 13:12

Idegen jövő fenyegeti Európát, olyan jövő, amely idegen mindazon értékektől, amelyek földrészünket az elmúlt kétezer esztendőben éltették, és a világ élvonalába helyezték – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Európai Uniós Civil Együttműködési Tanács (EuCET) konferenciáján pénteken Budapesten.

A házelnök azt mondta, a tanácskozás résztvevőinek célja annak megakadályozása, hogy az európai embert elidegeníthessék a saját szülőföldjétől.

Napjaink nyugati világában kivétel nélkül minden nemzet államát, szabadságát és rendjét, így a magyar államot is egy újabb birodalmi törekvés fenyegeti.

Ez nem más, mint globális magánhatalmak azon kísérlete, hogy véglegesen maguk alá gyűrjék a demokratikus államokat, és felszámolják az eddig élvezett egyéni szabadságot. Ugyanis a világgazdaság társadalmi terheit a nyugati világban az államok viselik, a pénzügyi hasznait viszont a globális magánhatalmak szedik – adta hírül az MTI.

Gendertanok, illegális migráció és a gazdaság destabilizálása is fenyegeti Európát

A társadalom átalakítására vonatkozó törekvések közül az egyik legveszélyesebb a nemi identitás elleni terrorizmus, azaz a férfi és női nemi identitások és ezáltal a család intézményének megtámadása, vagy ahogy ezt a nyugati világban ma nevezik, az LMBTQ- és gendertanok – értékelt Kövér László. 

A homoszexualitásról azt állítják, hogy biológiai adottság, a heteroszexualitásról viszont azt, hogy csak egy tanult dolog, ami megváltoztatható, és azért rögtön be is akarnak menni az óvodákba, hogy megváltoztassák a gyerekeinket – fogalmazott.

A másik destabilizációs veszély a házelnök szavai szerint az Európába irányuló illegális migráció, amiről azt állítják: azért van szükség a migránsokra, mert az Európai Unióban munkaerőhiány van. Szintén az európai államok gazdasági destabilizálásának eszköze az energetikai biztonságuk felszámolása a klímavédelem ürügyére hivatkozva – folytatta Kövér László.

Brüsszel célja az Európai Egyesült Államok megteremtése 

Úgy értékelt, hogy magánhatalmak megrendelésére az Európai Unió brüsszeli bürokratái az európai nemzeti államok fokozatos megszüntetésén és az Európai Egyesült Államok megteremtésén dolgoznak.

Sem az állam megszüntetésének terve, sem az Európai Egyesült Államok létrehozásának terve nem új, hiszen Lenin már 1915-ben megfogalmazta – jegyezte meg az Országgyűlés elnöke.

Nem véletlen, hogy a jelenlegi magyarországi balliberális ellenzék és az európai balliberális politikai erők is az Egyesült Európai Államok jelszavát ismételgetik.

Hozzátette, hogy csak azt nem mondják el az embereknek, hogy mindez egy diktatórikus, tőrőlmetszett bolsevik, kommunista terv.

A globális hatalomra irányuló terveket csak akkor tudjuk megakadályozni, ha az európai választópolgárok 2024-ben a jelenlegi brüsszeli bürokratákat elzavarják a székeikből, és így azok nem számolhatják fel az európai nemzeti államokat – mondta beszédében Kövér László

(Borítókép: Kövér László beszédet mond az Európai Uniós Civil Együttműködési Tanács [EuCET] konferenciáján Budapesten 2023. november 24-én. Fotó: Máthé Zoltán / MTI)

Rovatok