Index Vakbarát Hírportál

Melania Trump lett a főszereplő Carter elnök feleségének temetésén

2023. november 30., csütörtök 14:50

Donald Trump felesége, az 53 éves Melania Trump egy világosszürke felöltőben jelent meg Jimmy Carter volt amerikai elnök feleségének temetésén. Rosalynn Carter temetése szerdán volt, és a dress-code egyértelműen fekete volt – amit a résztvevők közül egyedül Melania nem tartott tiszteletben.

November 19-én halt meg Rosalynn Carter, Jimmy Carter volt amerikai elnök felesége. A 39. First Lady demenciában szenvedett, amit idén májusban diagnosztizáltak nála. Halála után férje így fogalmazott:

Rosalynn egyenrangú partnerem volt mindenben. Mindig bátorított, és amikor szükségem volt rá, útmutatást is adott. Amíg élt, mindig biztos lehettem benne, hogy van aki szeret és támogat. 

Az egykori First Lady temetési istentiszteletét Glenn Memorial United Methodist Church-ben tartották az Emory campusán. Utolsó kérései között szerepelt, hogy temetésén az összes korábbi first lady részt vegyen – függetlenül politikai beállítottságuktól – írja a The Sun.

Az összes first lady tetőtől talpig feketében érkezett, kivéve Melania Trumpot, aki szürke felöltőjében tűnt ki a tömegből. Csupán kesztyűje és tűsarkúja felelt meg az elvárt öltözék színének. 

Megint bebizonyosodott, hogy Trumpék nem tisztelnek senkit. Melania Trump egy szürke ruhában vesz részt Mrs. Carter temetésén, míg minden más first lady hagyományos és tiszteletteljes fekete ruhában jelent meg. Melania minek ment el egyáltalán?

– fogalmazott az egyik dühös felhasználó az X-en.

Rovatok