Index Vakbarát Hírportál

Sorozatgyilkost keresnek a rendőrök Los Angelesben

2023. december 2., szombat 10:29

A Los Angeles-i rendőrség egy lehetséges sorozatgyilkosra vadászik, miután három hajléktalant öltek meg nagyon hasonló körülmények között.

Sorozatgyilkosra vadásznak Los Angelesben, miután három hajléktalant lőttek agyon. A város polgármestere azt mondta, megpróbál több menedékhelyi szolgáltatást elérhetővé tenni, miután egy sor gyilkosság történt nagyon hasonló körülmények között – írja a Sky News.

A gyilkosságok néhány nap alatt, november 26. és 29. között történtek. A gyanúsítottról, aki a leírás szerint egy férfi, valamint egy sötét színű járműről, amelyet használhatott, már nyilvánosságra hozták a térfigyelő kamerák felvételeit.

A Los Angeles-i rendőrfőnök, Michel Moore elmondta, hogy egy különleges munkacsoportot hoztak létre, hogy felderítsék a potenciális sorozatgyilkos kilétét, aki a legkiszolgáltatottabbakra vadászik.

A gyilkosságokban van több hasonlóság is, mindhárom a kora reggeli órákban történt, mindegyik áldozat hajléktalan és egyedül volt, és akkor lőtték le őket, amikor aludtak vagy lefeküdni készültek.

Karen Bass polgármester elmondta, hogy mindent megtesznek, amit csak tudnak, hogy menedéket nyújtsanak azoknak, akik az utcán élnek.

Az üzenetünk a hajléktalan közösségünknek egyértelmű, próbáljanak meg nem egyedül lenni ma este

– mondta.

Rovatok