Index Vakbarát Hírportál

Mága Zoltán Donald Trumpnak zenélt

2023. december 13., szerda 20:58

A Liszt Ferenc-díjas hegedűművész, Mága Zoltán New Yorkban zenélt a Republikánus Párt évzáró gáláján, amelyen Donald Trump korábbi amerikai elnök is részt vett. Nem elég, hogy zenélt neki, de még beszélgetett is vele Mága, aki ennek nagyon örült.

Donald Trumpnak, sőt a korábbi amerikai elnök mellett zenélt Mága Zoltán New Yorkban. 

Felemelő érzés volt az Egyesült Államok 45. elnökének, Donald Trumpnak játszanom. Sikerült elkápráztatni a hegedűjátékommal. Koncert után beszélgettünk, közvetlen volt. Megkérdezte, tudom-e, hogy a nevemmel kampányol. Nagyon jó humorú ember

– árulta el a Tényeknek a hegedűművész.

Állítólag üdvözletét küldte Magyarországnak és boldog új évet kívánt minden magyar embernek, de itt még nem ért véget a történet.

Donald Trump ugyanis, állítólag, külön kérte Mágától, hogy adja át üdvözletét „jó barátjának, Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek”.

Legutóbb az Orbán Viktorról szóló könyv New York-i bemutatóján lépett fel a Liszt Ferenc-díjas hegedűművész 2023. november 15-én. 

(Borítókép: Donald Trump beszédet mond a New York-i Fiatal Republikánusok Klubja gálaestjén New Yorkban 2023. december 9-én. Fotó: Michael M. Santiago / Getty Images Hungary)

Rovatok