Index Vakbarát Hírportál

Videón, ahogy négy emeletet zuhan az autójával egy orosz férfi

2023. december 15., péntek 05:48

Jevgenyij Samko, egy 40 éves orosz férfi lezuhant autójával egy parkolóház negyedik emeletéről. Szerencsére sérülések nélkül megúszta a félelmetes zuhanást.

Egy orosz férfi lezuhant autójával egy parkolóház negyedik emeletéről – írja a Mirror

Az nem világos, hogy mi okozta a balesetet, de az eseményről készült videón látszik, hogy a jármű a parkolóház vége felé száguldott. A férfi látszólag alig tesz erőfeszítést, hogy lelassítsa a terepjárót, és az átcsapódik a korláton.

Bár úgy tűnik, hogy az ütközés lelassítja, ez nem elég ahhoz, hogy megakadályozza, hogy lezuhanjon az épületről. Az autó orral előre kibukfencezik a parkolóházból, de szerencsére a levegőben megfordul, így a kerekeire érkezik.

A férfi a jelentések szerint fizikailag jól volt, ám sokkos állapotba került a baleset után,

ami a körülményeket tekintve érthető. Egy szemtanú elmondta, hogy miután megvizsgálták Shamkót, a mentősök úgy döntöttek, hogy nem szállítják kórházba.

A baleset utóéletéről készült fotókon látszik, hogy az autó sokat elnyelt az ütközésből. A kidurrant légzsákok mellett a terepjáró eleje is jelentős károkat szenvedett, és úgy tűnik, hogy a tető elülső élének egy része is meghajlott az ütközésben.

Rovatok