Index Vakbarát Hírportál

A valóságban ismétlődött meg a Reszkessetek, betörők! sztorija

2023. december 25., hétfő 15:14

Egy fapados amerikai légitársaság bocsánatot kért, miután a cég hibája miatt egy hatéves kisfiú rossz járatra szállt fel, és így több mint 260 kilométerre került a családjától.

A gyermek nagymamáját, Maria Ramost először arról tájékoztatták, hogy unokája, Casper lekéste a Spirit Airlines menetrend szerinti járatát Philadelphiából a floridai Fort Myers irányába.

Casper, aki életében most először repült, később felhívta a nagymamáját, hogy közölje vele, Orlandóban szállt le a gépe, 260 kilométerre a tervezett úti céljától. Csomagjai azonban sikeresen megérkeztek Fort Myersbe, ahogyan azt tervezte. A zavarba ejtő incidens tisztázása érdekében a dühös nagyi válaszokat követelt a légitársaságtól.

Az eset után közleményt adott ki a Spirit Airlines, amiben bocsánatot kértek a fiú családjától a történtek miatt.

„A gyermek egy pillanatig sem volt magára hagyva, mindig figyelt rá valamelyik kollégánk, és amint kiderült a hiba, azonnali lépéseket tettünk a családdal való kommunikáció és a kapcsolat helyreállítása érdekében. Kiemelt figyelmet fordítunk az utasok biztonságára, az ügyben belső vizsgálat indul. Elnézést kérünk a családtól ezért a negatív élményért” – írta a légitársaság sajtóosztálya.

Valami hasonló játszódott le a Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban című filmben, amikor Kevin McCallister rossz repülőgépre száll fel, és magára marad New Yorkban karácsonykor, emlékeztet a Newsweek.

Rovatok