Index Vakbarát Hírportál

Oszló holttesteket találtak egy pozsonyi lakásban

2024. január 8., hétfő 17:59

Január 5-én egy pozsonyi lakáshoz riasztották a rendőröket, ugyanis a szomszédok felfigyeltek az onnan áradó borzalmas bűzre. A kiérkező járőrök két férfi oszló holttestét és egy sérült nőt találtak a helyszínen.

A pozsonyi Ovručská utcában két halott férfit és egy sérült nőt találtak egy lakásban – írja a Paraméter.

A lakásban élő nő a szomszédok szerint megkeserítette életüket, ugyanis gyakran hajléktalanokat fogadott, akik mocskot és bűzt hagytak maguk után. Gyakran az ablak alatt is kiabáltak, valamint a ház előtt szemeteltek és végezték el a dolgukat.

Pénteken a szomszédok borzalmas bűzre figyeltek fel, ami a lakásból áramlott, ezért értesítették a rendőröket. A kiérkező járőrök két férfi oszlásnak indult holttestére bukkantak, valamint egy sérült, dehidratált nő is tartózkodott a lakásban, őt jelenleg kórházban ápolják.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi okozhatta a két férfi halálát.

Nem ez volt az egyetlen felkavaró eset a közelmúltban a szlovák fővárosban. Csütörtökön egy 48 éves nő holttestére bukkantak a rendőrök a pozsonyi Prievozská utcában található panelház egyik lakásában. Az áldozat testét felnyitották, belső szerveit egy vödörbe dobták, szívét pedig a földön hagyták.

Rovatok