Index Vakbarát Hírportál

Eltemették Bagdy Emőke fiát

2024. január 9., kedd 08:35

Szűk családi körben, egy plüssfigurával helyezték örök nyugalomra Bagdy Emőke fiát, akit október végén gyilkoltak meg az Egyesült Államokban. Az ismert klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta fiúgyermekét Magyarországon temették el.

Tavaly októberben derült ki, hogy Bagdy Emőke fia volt az férfi, akit október 21-én halálra késeltek az arizonai Phoenixben. A sztárpszichológus összetörve nyilatkozott, és azt mondta,

igaz a hír, megölték a fiamat. Megsemmisültem, felfoghatatlan a számomra. Szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt.

Január másodikán helyezték örök nyugalomra Császár Zsolt hamvait, Magyarországon. Erről ikertestvére, Császár-Nagy Noémi posztolt Facebook-oldalán, amiben úgy fogalmazott,

A mai napon Zsolti hamvait eltemettük. Az állványon láthatjátok az urnáját és mellette az „Egér a Marsról” című meséből egér plüssfiguráját. Ezzel a kis állatkával együtt került az urnája a földbe, így mindig érzi „fizikailag is”, hogy mellette vagyok. Sosem volt egyedül, és ezután sem lesz. Természetesen lélekben mindig együtt leszünk! Nyugodjál békében, édes Gombóc! Szeretlek: Egér (Noemi)

– idézte a Blikk.

Rovatok