Index Vakbarát Hírportál

Bobcattel hajtott a rendőröknek egy férfi Nebraskában

2024. január 16., kedd 07:53

Egy ember megsérült az ismeretlen nebraskai férfi ámokfutásában, amikor is elkötött egy Bobcatet, és nekiszáguldott egy rendőrautónak, egy ATM-nek és egy kisbolt oldalának is. A rendőrök fegyverrel tudták leállítani, majd őrizetbe vették.

Egy 62 éves helyi férfi számolt be az eseményekről a USA Today-nek. Elmondása szerint éppen kilépett abból a boltból, amibe később az ámokfutó is beleszáguldott, és azt látta, hogy egy férfi agresszívan hajt neki mindennek, amit csak lát, mindezt egy Bobcattel.

Egy rendőrautónak többször is nekihajtott, mire a hatósági személyek fegyvert ragadtak és úgy kényszerítették megállásra a dühöngő férfit. Ámokfutásában egy férfi sérült meg, aki autójában maradt, hogy elkerülje a bajt, azonban az őrjöngő sofőr az ő járművének is nekihajtott. 

A rendőrség megérkezésekor az ámokfutó a járőrautót vette célba, és nekihajtott annak, míg a hatósági személy a járműben tartózkodott. A rendőr ezután kiszállt az autóból, elővette szolgálati fegyverét és arra utasította a férfit, hogy szálljon ki a rakodógépből. A fegyvert nem kellett elsütni, mert a férfi eleget tett a parancsnak. Még a helyszínen őrizetbe vették

– áll a rendőrség közleményében.

Rovatok