Index Vakbarát Hírportál

A Vámpírnaplók rosszfiúja besokallt, és mindent hátrahagyva egy farmra költözött családjával

2024. január 18., csütörtök 20:47

Ian Somerhalder – aki Damon Salvatorét játszotta a sorozatban – állattenyésztésre és farmgazdaságra cserélte a hollywoodi luxust. És egyáltalán „nem hiányzik neki semmi” belőle.

Ian Somerhalder egyáltalán nem bánja, hogy Hollywood csillogását a jó öreg tanyasi életre cserélte. A 45 éves színész elárulta, hogy feleségével, Nikki Reed színésznővel összepakolták a holmijukat, és egy Los Angeles melletti farmra költöztek két gyermekükkel.

„Nagyon sokáig szerettem, amit csináltam” – mondta Somerhalder az E! Newsnak a döntéséről, hogy abbahagyta a színészetet.

Nem hiányzik belőle semmi. Szeretek filmeket készíteni, és sokáig csináltam. Csodálatos időszak volt

– tette hozzá.

A Common Ground – a fenntartható és környezetbarát gazdálkodás szükségességére összpontosító dokumentumfilm – csütörtöki Los Angeles-i premierjén Reed betekintést engedett a farm életébe.

Gyönyörű dolog látni, mi történik a gyerekekkel, nézni, ahogyan részt vesznek az ételeik termesztésében, és megértik, hogy mi az étel és honnan származik

– mondta a Twilight 35 éves színésznője. A környezeti témájú dokumentumfilm a 2020-as Kiss the Ground folytatásaként szolgál. „Elkezdtem összekapcsolni a pontokat aközött, amit a bolygóért és amit önmagadért teszel. Ez egy evolúció és egy egész életen át tartó törekvés” – mondta Reed a portálnak. Somerhalder és Reed is executive producerként vesznek részt a projektben.

A pár 2014-ben kezdett randevúzni, és a következő évben összekötötték egymással életüket. 2017-ben megszületett lányuk, Bodhi Soleil, fiukkal való terhességét Reed pedig tavaly januárban osztotta meg a nagyközönséggel.

Míg a magánéletét nagyrészt titokban tartja, Somerhalder beszélt az új életstílusáról, amely bevallása szerint „sok munkát” igényel.

Elképesztő, amikor látod ezeket a csodálatos lényeket, és azt, ahogyan mindannyian együtt élnek a farmon. Ez igazán különleges

– mondta.

„Tanyasi emberek vagyunk, az élelmiszereink nagy részét mi magunk állítjuk elő” – tette hozzá. „A cowboycsizmámban élek.” Az Lost – Eltűntek színésze, aki 2019-ben kilépett Hollywoodból, úgy jellemezte új életét farmvezetőként, mint „a mi 2.0-s verziónkat”.

Rovatok