Index Vakbarát Hírportál

Sokkolta Angliát a négyes gyilkosság, amelyben gyermekek is életüket vesztették

2024. január 22., hétfő 05:56

Lehet, hogy a rendőrség is hibázott, mikor nem reagált időben a beérkezett segélyhívásra, és a helyszínre érve már csak halottakat talált. Az egész országot megrázta az érthetetlen családi haláleset.

Brutális gyilkosság rázta meg Angliát, ráadásul a rendőrség felelőssége sem kizárható. Hiába érkezett ugyanis segélyhívás január 19-én, pénteken a norfolki rendőrséghez, nem reagáltak időben, és mire a helyszínre értek, négy ember meghalt – írja a Sky News.

A Costessey-ben található ingatlanban holtan találtak egy 45 éves férfit, két kiskorú gyermeket és egy 36 éves nőt.

Nem sokkal reggel 7 óra előtt az egyik szomszéd szólt be a rendőrségre, mert aggodalomra okot adó hangokat hallott a házból.

De mire a rendőrség kiérkezett, már nem talált élőket, csak a Bartlomiej Kuczynski néven azonosított halott férfit, két kiskorú lányt és egy 36 éves nőt, aki szintén a családhoz tartozott, de hivatalosan nem ezen a címen lakott.

Nina Crisan helybeli lakos nagyon barátságosnak nevezte a családot és elmondta, hogy a környékbelieket teljesen sokkolta a tragédia híre. Fia ismerte az egyik kislányt, és azt mondta róla, hogy nagyon édes, kedves gyerek volt.

A nyomozást vezető Chris Burgess nyomozó úgy nyilatkozott, hogy a formális azonosítás még hátravan, de a két gyerek feltételezhetően Kuczynski lánya.

Graham Usher norwichi püspök elmondta, hogy a helyi lelkészek a hétvégén kinyitják a templomokat azoknak, akik tisztelegni szeretnének az elhunytak előtt. A norwichi egyházmegye Facebook-oldalán is az a bejegyzés látható: „Gondolataink és imáink mindazokhoz szólnak, akiket érint a costessey-i tragikus hír.”

Rovatok