Index Vakbarát Hírportál

Otthonában találtak rá egy ismert memphisi DJ lefejezett holttestére

2024. január 26., péntek 17:08

A memphisi lemezlovast testvére találta meg otthonában. A rendőrség még nyomoz a Slick Rick néven ismert zenész halálának ügyében, testvére pedig részletesen mesélt az esetről.

Rick Buchanant – akit Memphis környékén csak Slick Rickként ismernek, de nincs köze a Slick Rick nevű híres rapperhez – szerdán találta holtan a testvére – írja a TMZ. A FOX13-nek elmondta, hogy amikor bement Rick otthonába, akkor felfedezte fel a lefejezett testet.

Besétáltam, megtaláltam őt, és hívtam a 911-et

– mondta John Buchanan. 

Aztán hozzátette: „Azt hittem, hogy a kabátja a feje fölé volt húzva, mintha fázna vagy ilyesmi. Kirohantam, aztán visszarohantam. Majd rájöttem, hogy valami rosszabbról van szó.”

John tovább részletezte az esetet, miszerint Rick ebben az állapotban még mindig a kulcsait tartotta, és a nadrágja le volt húzva. Azt is mondja, hogy a hátsó ajtó nyitva volt, szóval,

ha azt mondjuk, hogy ez gyanús, az még enyhe kifejezés.

Érdekesség még, hogy Ricket 2014-ben egy memphisi rablás során meglőtték, azt azonban túlélte – de testvére szerint azután már nem volt a régi. John azt mondta, hogy Rick a felépülése után nehezen talált munkát, és egy kicsit visszahúzódóvá vált annak ellenére, hogy évek óta ismert személyiség volt a közösségben.

A rendőrség egyelőre csak annyit mondott, hogy nyomoznak az ügyben. 

Rovatok