Index Vakbarát Hírportál

Meztelenül rohangált egy nő Brno belvárosában, de a járókelőket egyáltalán nem érdekelte

2024. január 27., szombat 09:54

A városban 0 Celsius-fok volt, miközben a 23 éves, ruhátlan nő a forgalmas utcán szaladgált, még a piros jelzést is figyelmen kívül hagyta. Az esetről a helyi rendőrség videót is közzétett.

A helyi rendőrség Facebook-oldalán közzétett videójában látni, ahogy a zavarodott nő sem az emberekkel, sem az autókkal nem törődve futkározik keresztül a többsávos utakon. Az eset még hétfőn történt, de most hozták nyilvánosságra a felvételt, amin látható, hogy a mellette elhaladó járókelők rá sem néznek a 0 fokos hőmérsékleten anyaszült meztelenül rohangáló fiatal nőre.

A köztéri kamerák által rögzített képekről a rendőrök feltételezték, hogy valamiféle mentális probléma okozhatta a különös, zavarodott viselkedést. Amikor a helyszínre értek, igazolódott gyanújuk, a nő földre vetette magát, és megpróbált kárt tenni magában.

A rendőrök miután elfogták, azonnal pokróccal takarták be, és kénytelenek voltak megbilincselni, mert támadó jelleggel lépett fel. Egyfolytában arról beszélt, hogy egy férfi belemászott a fejébe és beszél hozzá. A legközelebbi pszichiátriára szállították – írja a Parameter.sk.

Rovatok