Index Vakbarát Hírportál

Letartóztatták a világ legrosszabb szomszédait

2024. január 28., vasárnap 21:40

Letartóztattak egy észak-karolinai párt, miután az elmúlt három évben összesen több mint száz alkalommal tettek rájuk panaszt a szomszédok.

A Brevard megyei seriffhivatal szerdán jelentette be, hogy az 56 éves James Williams Jr.-t és a 31 éves Kaylyn Lacole Whitsont súlyos zaklatás miatt letartóztatták.

A hatóságok eddig összesen 102 alkalommal mentek ki Williams és Whitson házához különböző panaszok miatt. Volt, hogy a túl hangos zene miatt, de olyan is, hogy birtokháborításért kellett a körmükre nézni – írja a Fox 35 Orlando alapján a Yahoo News.

„Williams és Whitson folyamatosan és szándékosan zaklatta a szomszédokat. Csapatunk több alkalommal is megkereste és felszólította őket, hogy engedelmeskedjenek, és vessenek véget a rendbontásnak” – közölte a Brevard megyei seriffhivatal.

Miután a duó többször is megtagadta az engedelmességet, a rendfenntartók letartóztatási parancsot szereztek ellenük. A rajtaütéskor megbilincselték, majd betuszkolták őket egy járőrkocsiba.

Williams és Whitson ezután a Brevard megyei börtönbe kerültek, de mivel kifizették a fejenként 20 ezer dolláros óvadékot, azóta már szabadon is kellett engedni őket.

Ennek a történetnek az a tanulsága, hogy ne legyél rossz szomszéd Brevard megyében

– írta Wayne Ivey seriff a közösségi médiában.

Rovatok