Index Vakbarát Hírportál

Váratlanul Moszkvában bukkant fel Tucker Carlson

2024. február 4., vasárnap 11:31

Moszkvában látták felbukkani Tucker Carlson amerikai jobboldali véleményvezért. Egyelőre nem tudni a látogatásának részleteit, de akár még egy rendkívüli interjúra is sor kerülhet Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.

Tucker Carlson amerikai jobboldali véleményvezért, újságírót Moszkvában látták felbukkanni. Legalábbis a Mash nevű Telegram-csatorna szerint, amit a Meduza vett észre. A hírek szerint ez Tucker Carlson első oroszországi útja, és február 1-je óta tartózkodik Moszkvában.

Tucker Carlsont korábban egy isztambuli repülőtéren is kiszúrták, feltehetően a moszkvai átszálláskor. A Magyar Nemzet arról írt, hogy Tucker Carlson korábban már jelezte: szívesen készítene interjút Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, ugyanakkor korábban a Kreml sajtótitkára azt mondta, hogy egyelőre nincs tervben a beszélgetés.

így tehát Jelenleg nem lehet tudni a részleteket a fox news korábbi riporterének látogatásáról.

Tucker Carlson tavaly augusztus végén interjút készített Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel is, amit több mint 100 millióan tekintettek meg.

A beszélgetésben főleg az orosz–ukrán háborúról volt szó. Orbán Viktor akkor kifejtette, hogy szerinte abban a pillanatban vége lenne a konfliktusnak, ha Donald Trump lenne az Egyesült Államok elnöke.

Rovatok