Index Vakbarát Hírportál

Élő adásban öklendezett a CNN műsorvezetője, megszakították a műsort

2024. február 9., péntek 20:34

Wolf Blitzer, a CNN műsorvezetője öklendezni, majd – a hangokból ítélve – hányni kezdett egy interjú kellős közepén csütörtökön.

A CNN műsorvezetője épp a képviselőház felügyeleti bizottságának rangidős tagjával, Jamie Raskinnel készített interjút a The Situation Room című hírműsorban, mikor egyszer csak eltorzult az arca, és öklendezve próbálta visszatartani a hányást. Blitzer majdnem egy teljes percen keresztül küzdött a hirtelen jött rosszulléttel élő adásban, mire a CNN teljes képernyőre tette Raskint – számolt be a New York Post.

Ekkor azonban az addig némán szenvedő műsorvezető megtörte a csendet, és a háttérben hányásra emlékeztető hangokat lehetett hallani. A CNN – Raskint mondata közepén – reklámot vágott be.

A reklámblokk után már Paula Reid, a CNN vezető jogi tudósítója ült Blitzer helyén, és csak annyit mondott, hogy „Wolfnak el kellett mennie, de hamarosan visszatér”. Ez végül nem így történt.

Később a CNN azt közölte a Washington Posttal, hogy „Wolf nem érezte magát 100 százalékosnak a csütörtök esti műsor közben”.

A műsor után nem sokkal Blitzer az X-en nyugtatta meg az érte aggódó nézőket, hogy már jól van, és megköszönte a jókívánságokat.

Rovatok