Index Vakbarát Hírportál

Rendőrségi hajsza az országos botrányt okozó perverz autós után

2024. február 11., vasárnap 07:41

Ritka gusztustalan jelenetet rögzített egy autó fedélzeti kamerája egy spanyolországi autópályán. Egy BMW utasa kidugta a meztelen hátsóját az ablakon, és miközben a gépkocsi többször is előzött, az illető mutogatta magát a többi autósnak. A rendőrség keresi a botrányokozót, aki túl a szeméremsértésen akár tömegbalesetet is okozhatott volna.

Spanyolországban vagyunk, a Madridot Zaragozával összekötő A-2-es autópályán. Szép napos az idő, kellemes ilyenkor vezetni, nincs dugó sem, tempós a haladás Aragónia fővárosa felé.

A sofőr nézelődik, gyönyörködik a tájban, ám egyszer csak váratlan, mondhatni sokkoló látvány tárul a szeme elé.

Megelőzi egy BMW SUV, azaz városi terepjáró, amelynek az ablaka lehúzva, és az ablakon kilóg... horribile dictu, az egyik utas meztelen ülepe!

Ilyenkor azért jól jön a lélekjelenlét, mert akár a szalagkorlátnak is hajthatna ijedtében az ember.

A BMW közben előzgeti a járműveket, a tréfás kedvű gusztustalankodó pedig csapkodja a tenyerével a fenekét, és szemmel láthatóan élvezi, hogy megbotránkoztatja a forgalom résztvevőit.

Pechjére azonban a mögötte haladó gépkocsi fedélzeti kamerája rögzítette a BMW rendszámát, és a rendőrség már meg is kezdte a hajszát az ordenáré botrányokozó letartóztatására. Az ok: közúti veszélyeztetés.

Rovatok