Index Vakbarát Hírportál

Donald Trump: Rengeteg pénzt kerestem Taylor Swiftnek

2024. február 12., hétfő 08:13

A Super Bowl előtt üzent Donald Trump Taylor Swiftnek és megkérte, ne támogassa Joe Bident. Az egykori elnök szerint hűtlenség lenne az énekes részéről a demokrata elnök mellé állni, mivel nem ő írta alá a Swift ügyét is segítő zenei korszerűsítésről szóló törvényt.

Vasárnapi Truth Social-posztjában üzent Donald Trump Taylor Swiftnek, aminek lényege az volt, hogy ne támogassa Joe Bident. Ezt azzal indokolta, hogy az énekesnő nem a jelenlegi elnöknek köszönheti sikereit és pénzügyi helyzetét – írja a Politico.

Én írtam alá, és én vagyok felelős a zenei modernizációs törvényért, ami Taylor Swift mellett az összes zenészt is segíti a mai napig. Joe Biden semmit nem tett Swiftért, és soha nem is fog

– fogalmazott Trump. A törvényt egyébként valóban ő írta alá 2018-ban, elnöksége alatt. 

Taylor Swift köztudottan Bident támogatta a 2020-as választásokon, Trump azonban úgy véli, „hűtlenségéről tenne tanúbizonyságot az énekesnő, ha idén is ezt tenné”. Kiemelte,

elképzelhetetlennek tartom, hogy a történelem legkorruptabb elnökét támogassa és cserben hagyja azt a férfit, aki rengeteg pénz keresett neki.

A múlt hónap végén a The New York Times beszámolója arról szólt, hogy Biden kampánya Swift támogatására pályázik. Összeesküvések láncolatát gerjesztette, többek között azt, hogy az NFL utószezonját úgy alakították át, hogy az a Chiefsnek kedvezzen, így Swift a mérkőzésen hatalmas tévénéző közönség előtt adhatja támogatását.

Rovatok