Index Vakbarát Hírportál

Késekkel felfegyverzett férfi fenyegette a járókelőket fényes nappal Ljubljana központjában

2024. március 13., szerda 19:21

Március 13-án a különleges rendőri erők lezárták a Ljubljana központjában található forgalmas területet, hogy megfékezzenek egy őrjöngő fiatalembert, aki két késsel fenyegette az embereket.

A rendőrség szerda délután 3 óra körül kapta a bejelentést, hogy egy férfi, akinek mindkét kezében egy-egy kés van, a járókelőket fenyegeti a főváros egyik forgalmas buszmegállója mellett.

A helyszínre több rendőrjárőrt is riasztottak, akik körbevették a nem hivatalos adatok szerint 20 év körüli férfit, aki nem volt hajlandó engedelmeskedni az utasításaiknak.

A hátizsákos személy, aki plexi arcvédő maszkot viselt, a késeket suhogtatva kiabált a rendőrökkel, akiket meg is fenyegetett, írja a sloveniatimes.com.

A helyszínt elárasztó rohamrendőrök egy idő után megunták a fenyegetőzést, és leterítették a férfit, akit mentőautóval vittek el a bámészkodók elől.

A 24ur.com hírportál információi szerint a mezei járőrök kétszer is megpróbálták sokkolóval megfékezni őt, de egyszer sem jártak sikerrel. Az N1 portál arról számolt be, hogy a rendőrök már felkészültek a gumilövedékek használatára.

Az első információk szerint senki sem sérült meg az incidensben. A férfi indítékai egyelőre nem ismertek.

Rovatok