Index Vakbarát Hírportál

Fényes nappal szúrtak halálra egy nőt Angliában

2024. április 7., vasárnap 09:02

Halálosan megsebesített egy férfi egy 27 éves nőt egy bradfordi utcán, a délután kellős közepén, járókelők szeme láttára. A késelő a támadás után elmenekült, a hatóságok jelenleg is keresik a szemtanúk és videofelvételek segítségéval. A nő a kórházban halt bele sérüléseibe.

A rendőröket szombat délután 15 óra 21 perckor a bradfordi Westgate-hez hívták, miután bejelentették, hogy egy nőt leszúrt egy férfi, aki ezután elmenekült a helyszínről. 

A West Yorkshire-i rendőrség szerint a „sokkoló incidens” szombaton történt „fényes nappal egy forgalmas környéken”, és több ember is szemtanúja volt.

A nőt kórházba szállították, ahol később belehalt sérüléseibe.

Az áldozatot még nem azonosították hivatalosan, de úgy tudni, hogy 27 éves volt. Stacey Atkinson főfelügyelő elmondta a Sky News-nak, hogy a gyanúsítottat az áldozat feltehetően ismerte.

Tudjuk, hogy ez az eset érthető módon aggodalomra ad okot a helyi közösségben, és szeretném megnyugtatni a szélesebb nyilvánosságot, hogy fáradhatatlanul dolgozunk ennek a szörnyű bűncselekménynek a kivizsgálásán és a felelős személy bíróság elé állításán

– tette hozzá.

A rendőrség felhívást tett közzé, amelyben arra kérnek mindenkit, aki a környéken tartózkodik és rendelkezik biztonsági felvételekkel, vagy aki szemtanúja volt az incidensnek, hogy jelentkezzen.

Pár napja számoltunk be róla, hogy egy 15 éves francia fiú is belehalt sérüléseibe. Őt maszkos fiatalok támadták meg szintén fényes nappal, Párizs külvárosában, amikor a zeneórájáról tartott hazafelé.

Rovatok