Index Vakbarát Hírportál

Őrizetbe vették Sean Kingstont

2024. május 24., péntek 12:37

Rendőrök vitték el Sean Kingstont, miután a rendőrség razziát tartott floridai villájában. Az amerikai–jamaicai énekest csalás és lopás vádjával vették őrizetbe a dél-kaliforniai Fort Irwinben.

Sean Kingstont februárban azzal vádolta meg egy cég, hogy nem fizette ki teljes egészében egy hatalmas tévé és hangrendszer árát – írja a BBC.

Most az énekest és az édesanyját is letartóztatták, miután a rendőrség razziát tartott a férfi Fort Lauderdale melletti otthonában.

Az amerikai sajtó arról számolt be, hogy az énekest a dél-kaliforniai Fort Irwinben vették őrizetbe csalás és lopás vádjával. A rendőrök a razzia után elvitték a ki nem fizetett árukat a házból, azonban az nem volt azonnal világos, hogy a letartóztatások összefüggésben álltak-e a cég állításaival.

Sean Kingston őrizetbe vétele incidens nélkül zajlott le. Az énekes az Instagramján is posztolt a fejleményekkel kapcsolatban.

Jól vagyok, és az anyám is. Az ügyvédeim mindent elintéznek

– írta.

Az ügyben érintett vállalat, a Ver Ver Entertainment azt állítja, hogy Sean Kingston 2023 szeptemberében a közösségi médián keresztül felvette a kapcsolatot velük, hogy vásároljon egy televíziót és egy hangrendszert. 

A vállalat szerint az énekes számos hamis állítással, többek között azzal a javaslattal állt elő, hogy Justin Bieberrel közösen készít reklámvideókat a vállalat számára,

és rábírta a céget, hogy a termékeket a lehető legkisebb előleggel vehesse meg. 

A Ver Ver Entertainment szerint Sean Kingston nem fizette ki a fennmaradó részleteket, ezért szerződésszegés és csalás miatt beperelték őt.

A 34 éves énekes olyan slágerekről ismert, mint a Beautiful Girls, a Fire Burning és a Justin Bieberrel közös Eenie Meenie.

Rovatok