Index Vakbarát Hírportál

Kanye West zsarolással vádolja egykori asszisztensét, aki szexuális zaklatás miatt perelte be őt

2024. június 5., szerda 13:08

Kanye West amerikai rapper zsarolással és szexuális zaklatással vádolja egykori asszisztensét, Lauren Pisciottát, aki korábban beperelte őt szexuális zaklatás és szerződésszegés miatt.

A napokban derült ki, hogy Kanye Westet szexuális zaklatás, szerződésszegés és jogtalan felmondás miatt beperelte Lauren Pisciotta, aki két évig a rapper asszisztenseként dolgozott – írja a BBC.

A nő azt állította, hogy a sztár szexuális tartalmú sms-eket küldött neki, és az is előfordult, hogy a férfi kényeztette magát, miközben telefonon beszélgettek, sőt, az egyik alkalommal Lauren Pisciotta szeme láttára történt mindez, miután a rapper sarokba szorította a nőt a repülőgépének egyik helyiségében.

Lauren Pisciotta ezek mellett azt is állította, hogy 2022-ben kirúgták, de a 3 millió dolláros végkielégítését soha nem fizették ki neki. A szexuális zaklatás, a szerződésszegés és a jogtalan elbocsátás mellett a nő csalás és ki nem fizetett bérek miatt is perli Kanye Westet.

A rapper jogi képviselője „alaptalannak” nevezte a vádakat, és zsarolással vádolta Lauren Pisciottát, majd hozzátette, hogy „válaszul ezekre az alaptalan vádakra” a rapper pert fog indítani a nő ellen.

Lauren Pisciottát „buja, zavart viselkedéssel” is vádolták, azt állítva, hogy „következetesen szexuális kényszerítést alkalmazott”, hogy pénzt és anyagi javakat követeljen, köztük dizájnertáskákat és egy Lamborghinit. A nyilatkozatban azt állították továbbá, hogy miután Kanye West visszautasította a nő közeledését, Lauren Pisciotta 60 millió dollárt próbált meg kizsarolni tőle.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Rovatok