Index Vakbarát Hírportál

Halott apja mellett találtak holtan egy kétéves gyermeket Angliában

2024. június 6., csütörtök 19:46

Egy apa és kétéves kisfia holttestére bukkantak Angliában. A gyermek holttestét közvetlenül édesapja teste mellett találták meg.

Halott édesapja mellett találtak holtan egy kétéves gyermeket Angliában. A hivatalos vizsgálat szerint a kisfiú kiszáradás következtében halt meg. 

A holttesteket azután fedezték fel, hogy a szomszédjuk január 9-én délután értesítette a rendőrséget. Az ügy kivizsgálását vezető szakember elmondása szerint a szomszéd azért hívta a hatóságokat, mert már több napja nem látta az édesapát, valamint úgy érezte, bűz árad a lakásukból. 

A házba először egy szociális munkás és a háztulajdonos jutott be. Az apa holttestét a padlón találták meg, a nappali ajtaja mögött, ami megakadályozta, hogy bemenjenek, ezért elsőként nem tudták, hogy a kétéves kisfiú is a szobában van. 

A Sky News azt írja, a családot rendszeresen, havonta legalább egyszer meglátogatta a gyermekvédelmi szolgálat és egy szociális munkatárs. A rendőrség jelenleg vizsgálja, történt-e mulasztás a halálesetek előtt. A 60 éves férfi a rokonok szerint természetes halállal halt meg. 

Rovatok