Index Vakbarát Hírportál

Egy olasz férfi lefejezte testvérét, majd az utcára dobta a fejet

2024. július 5., péntek 13:38

Alvás közben késelte meg, fejezte le, majd dobta ki a fejet az erkélyről egy férfi az olaszországi Pannaranóban. Az áldozat a férfi 70 éves bátyja volt.

Horrorfilmbe illő jelenet ment végbe egy olasz kisvárosban. Egy 59 éves, alkoholproblémákkal küzdő férfi megölte majd lefejezte testvérét, akinek fejét az erkélyről az utcára dobta – számolt be a Corriere Del Mezzogiorno.

Benito Miarelli egy sokadik veszekedés után támadt testvérére egy konyhakéssel. Nyugdíjas bátyjával ágyában végzett: miután leszúrta és lefejezte,

a szomszédok szeme láttára dobta ki az áldozat, Annibale Miarelli maradványait.

A fiát és feleségét elvesztő Annibale néhány évvel ezelőtt költözött vissza a Benevento megyei Pannaranóba Rómából, miután nyugdíjba vonult. A szomszédok elmondása szerint a testvérek viszonya nem volt felhőtlen, sokat veszekedtek – ebből kifolyólag a gyilkosság előtti utolsó veszekedésnek sem tulajdonítottak sok jelentőséget. A fiatalabb testvér alkoholproblémákkal küzdött, aminek szerepe lehetett a gyilkosságban.

Nincsenek szavak arra, ami történt. Együttérzünk a családtagokkal, akiket a tragédia ért

– mondta Antonio Iannaccone, Pannarano polgármestere. Az eset után Benito a szomszédokat kérte, hogy szóljanak a csendőrségnek, majd elbarikádozta magát a lakásban. Amikor a hatóságok kiértek, ajtónyitás után vallomást tett, és ellenállás nélkül ment őrizetbe. Jelenleg a Capodimonte börtönben tartják fogva.

Rovatok