Index Vakbarát Hírportál

Hármas gyilkosság miatt keresnek egy férfit Londonban

2024. július 10., szerda 13:33

Még mindig Hertfordshire környékén lehet az a 26 éves férfi, akit három nő meggyilkolásával vádolnak. A férfi áldozatai a rendőrség kiérkezése után nem sokkal meghaltak.

A brit rendőrség keresi Kyle Cliffordot. A 26 éves férfi ellen azután adtak ki elfogatóparancsot, hogy feltehetőleg megölt három nőt Hertfordshire-ben – számolt be a Sky News.

Kedd este hétkor hívták ki a járőröket a Londontól északnyugatra található Bushey-ba. A rendőrök három, feltehetőleg egymással rokonságban álló nőt találtak súlyos sérülésekkel, akik nem sokkal később a helyszínen meghaltak. A hertfordshire-i rendőrség azóta keresi Cliffordot.

A civileknek azt tanácsolták, hogy ne lépjenek közel a férfihoz, ugyanis még mindig nála lehet az elkövetéshez használt fegyver.

Rob Hall főnyomozó szerint „Kyle Clifford még mindig Hertfordshire-ben vagy Észak-Londonban lehet, az ügy komolysága miatt pedig mindenkitől azt kéri, hogy ha látják a feltehetőleges elkövetőt, vagy tudják, hol van, azonnal tárcsázzák a 999-es vészhívót”.

Rovatok