Index Vakbarát Hírportál

Emberi maradványokkal teli bőröndoket hagyott egy bristoli hídon egy férfi

2024. július 11., csütörtök 14:33

Az egyelőre ismeretlen elkövető után már elindult a hajtóvadászat, a bristoli Clifton függőhídon hagyta a feltehetőleg emberi testrészeket tartalmazó táskákat.

A brit rendőrség már keresi azt a férfit, aki szerda kora délután két, valószínűleg emberi maradványokkal teli bőröndöt hagyott a bristoli Clifton függőhídon – számolt be a Sky News.

A rendőrök szerda délelőtt 11:57-kor – magyar idő szerint 12 óra 57 perckor – kaptak egy bejelentést, miszerint egy férfi gyanúsan viselkedik a hídon.

Tíz perccel később már a hatóságok kiérkeztek a helyszínre, azonban a férfit már nem találták ott, csak az egyik csomagot – nem sokkal később pedig a másikat is meglelték a hídtól nem messze.

A bőröndök, mint kiderült, emberi maradványokat tartalmaztak. A rendőrség azóta is keresi a férfit, a hidat pedig rendőrségi kordonokkal lezárták.

„A legfőbb prioritásunk megtalálni a férfit.” – nyilatkozott Vicks Hayward-Melen helyettes bristoli parancsnok. A hatóságon az Országos Rendőrségi Légiszolgálat és a Partiőrség erőit is bevonták a hajtóvadászatba.

Rovatok