Index Vakbarát Hírportál

Rob Schneider bocsánatot kért lányától, amiért nem volt jó apa

2024. augusztus 15., csütörtök 06:41

Az amerikai színész és komikus egy interjúban beszélt lányával való kapcsolatáról. Az énekes Elle King egy podcastben fakadt ki korábban, az apa erre bocsánatkéréssel reagált.

Rob Schneider bocsánatot kér lányától, Elle Kingtől, miután a lány nyilvánosan megvádolta őt azzal, hogy rossz apa volt – írja a TMZ.

A színész a Tucker Carlsonnak adott interjúban kért bocsánatot lányától, valamint beszélt a feszült kapcsolatukról is.

Rob Schneider elismerte, hogy nem volt jó apa, amikor Elle gyerek volt. Elmondta, hogy „kövértáborba” küldte és elfelejtette a születésnapjait – mindezekért pedig bocsánatot kér tőle.

Elle a hét elején a „Dumb Blonde” nevű podcastben fakadt ki az apjára, azt állítva, hogy mérgező volt a kapcsolatuk, valamint hogy nem akarja, hogy bármi köze legyen hozzá. Rob Schneider hozzátette, szörnyen érzi magát a hiányosságai miatt, mint apa, és elmondta Elle-nek, hogy nem veszi magára, amit mondott, mindössze csak azt szeretné, hogy a lánya boldog legyen. Unokáját is üdvözölte.

Arra a kérdésre, hogy nehéz volt-e válaszolni a lánya vádjaira, azt mondta: könnyű volt, mert teljes szívből szereti Elle-t.

Rovatok