Index Vakbarát Hírportál

Öngyilkos lett a török influenszer, aki azzal vált híressé, hogy vőlegénye nélkül is megtartotta az esküvőjét

2024. szeptember 27., péntek 13:09

Leugrott egy luxusapartman ötödik emeletéről, és szörnyethalt Kubra Aykut, 26 éves török influenszer. A nő öngyilkos lett, a rendőrök a helyszínen egy búcsúlevelet is találtak.

Levetette magát egy ötödik emeleti erkélyről Kubra Akyut influenszer, aki az Esküvő vőlegény nélkül című videójával vált híressé. A rendőrök egy búcsúlevelet is találtak a helyszínen – írja a The Sun

A bizarr esküvői videóval híressé váló influenszert Isztambul Sultanbeyli kerületében találták holtan. A tragikus eset szeptember 23-án történt, a hatóságok jelenleg is vizsgálják a körülményeket.

Néhány órával a halála előtt Akyutm egy szomorú üzenetet is hagyott a közösségi médiában a súlygyarapodási problémájáról.

Összeszedtem az energiáimat, de úgy tűnik, nem tudok hízni. Minden nap veszítek egy kilót. Nem tudom, mit tegyek, sürgősen fel kell híznom

– számolt be utolsó posztjában Aykut, akinek egymillió követője volt a TikTokon és további 207 ezer az Instagramon.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok