Index Vakbarát Hírportál

Félmeztelen nő kért segítséget a dunaszerdahelyi Lidlben

2024. október 9., szerda 09:25

Félmeztelenül, kisgyermekével a karján kért segítséget egy nő múlt hét kedden a dunaszerdahelyi Lidlben. A 32 éves édesanya megsérült és sokkos állapotban volt.

Egy félmeztelen nő rohant be múlt hét kedden az egyik dunaszerdahelyi Lidl áruházba – számolt be róla a Paraméter, a Pluska értesüléseire hivatkozva.

A 32 éves vietnámi származású nő kisgyermekével a karján tért be az üzletbe segítséget kérni. Az édesanya sokkos állapotban volt, láthatóan megsérült, és még cipő sem volt rajta. Elmondása szerint a férje erőszakkal tartotta fogva otthonukban, és azzal fenyegette, hogy megöli, ha a rendőrséget hívja.

A férfit azonnal őrizetbe vették a rendőrök, majd kapcsolati erőszak miatt eljárást indítottak ellene. 

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Rovatok