Index Vakbarát Hírportál

A Wizz Air nem indít és fogad Tel-Avivot érintő repülőket három hónapig

2024. október 16., szerda 12:12

A Wizz Air honlapján megjelent tájékoztatás szerint a közel-keleti háborús helyzet miatt a Tel-Avivot érintő járatokat nem indít és nem fogad a légitársaság. A társaság ingyenes átfoglalást vagy teljes visszatérítést biztosít az érintett utasoknak.

A régióban jelenleg is fennálló helyzet miatt a Wizz Air ideiglenesen felfüggeszti a Tel-Avivba induló és onnan induló járatait 2025. január 14-ig bezárólag – olvasható a légitársaság felhívásában.

A Wizz Air az érintett ügyfeleknek teljes visszatérítést kínál Wizz-kreditekben vagy az eredeti fizetési formában, illetve ingyenes átfoglalásra is lehetőség van. Amennyiben az ügyfelek online utazási irodán vagy más harmadik félnél foglaltak, akkor a visszatérítés vagy egy másik járatra történő átfoglalás érdekében forduljanak hozzájuk.

Mivel ez a helyzet nagy mennyiségű bejövő hívást generált az ügyfélszolgálati telefonvonalakon, azt javasolja a légitársaság, hogy az érintettek kövessék az e-mailben található utasításokat, és a saját Wizz-fiókjukban önmaguk kezeljék a foglalásukat.

Rovatok