Index Vakbarát Hírportál

Szanyi Tibor mégis kifizeti a gójok útját

2014. november 2., vasárnap 19:33

Mégis teljesíti az MSZP elnökségének kérését Szanyi Tibor, és jótékonysági célokra fordít 842 ezer forintot (2700 eurót) – írja az RTL Klub. Ennyibe került az uniónak a gój motorosok brüsszeli utaztatása, akiket egy elvesztett fogadás miatt hívott meg. Emiatt etikai eljáráson megrótták a politikust. Akkor azt mondta: hatalmasat tévedett.

Szanyi pénteken még azt mondta a Hír TV-nek, semmit nem fizet senkinek. Ezután az MSZP elnöksége azt nyilatkozta, újabb etikai eljárás is indulhat ellene, és ki is zárhatják. Sms-ben írta meg hogy fizet.

Szanyi Tibor kissé pikírt hangon reagált cikkünkre, és azt írta az Indexnek, hogy

Bár az index.hu is nagy műgonddal keveri a kását, szeretném itt is világossá tenni, amit hetekkel ezelőtt a Népszavában, illetve a minap a Hír TV-ben elmondtam: évek óta folytatok jótékonysági tevékenységet, amelynek mértéke meghaladja az MSZP elnöksége által szorgalmazott összeget. Ennek fényében nincs semmi olyan teendőm, amihez felszólításra lenne szükségem.

Ehhez képest amikor korábban arról kérdezték, hogy akkor most közpénzből utaztatta-e a gój motorosokat, vagy nem, ezt a csodálatos választ adta:

Rovatok