Index Vakbarát Hírportál

Telefonon szabadkozott az Echo TV riportere az MSZP-s Ujhelyinek

2019. január 15., kedd 20:03

Az MSZP-s képviselőt a tudta nélkül fényképezték a menzán, a képekből lejárató riportok születtek. Ujhelyi telefonon szembesítette a riportert az etikátlan viselkedésével, és fölvette a beszélgetést.

Ujhelyi István szocialista EP-képviselő videóra vette, ahogy telefonon ledorongolja az EchoTV riporterét, Bohár Dánielt, amiért az EchoTV stábja a tudta nélkül fényképeket készített róla az Országgyűlés Képviselői Irodaházának a menzáján.

A beszélgetésből kiderül, hogy Ujhelyi találkozott a stábbal az étteremben, köszöntek egymásnak, de arról nem szóltak neki, hogy fényképezni fogják. Később többek között a Tényekben, az Origón, és a PestiSrácokban is jelent meg riport a képekkel, azzal a felütéssel, hogy Ujhelyi és a Jobbik-elnök Sneider Tamás is lebukott, hogy az olcsó menzán esznek.

„Saját fegyverét fordítottuk a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Echo TV riportere ellen – írta a Facebookján az MSZP-s képviselő. – Ugyanúgy készítettem felvételt róla, ahogyan ő szokta rólunk. Ha a kormánypárt katonájaként viselkedik, akkor ugyanolyan közszereplő.”

A telefonbeszélgetésben Ujhelyi tisztelettudóan kikéri magának, hogy a menzán fotózzák, az Echo TV riportere pedig azt válaszolja, hogy nem ő tehet róla, hogy ilyen szintre süllyedt a közéleti vita, a menzás témát pedig egyébként sem ők kezdték, hanem az ellenzék. A szocialista politikus emlékezteti Bohár Dánielt, hogy ő személyesen nem szólalt meg a Miniszterelnökség új menzájának az olcsó árai körül kialakult botrányban, mert azt gumicsontnak tartja, amely sokkal fajsúlyosabb kérdésekről tereli el a figyelmet.

Ujhelyi a videó alatt kiemelte, hogy a tévériporter „önleleplező módon egyenesen nem is újságíróként, hanem már a kormányoldal képviselőjeként” beszélt, amikor többes szám egyes személyben védekezett.

Szóljon hozzá az EUrologus Facebook-oldalán !

Rovatok