Index Vakbarát Hírportál

Pucér kínai küzdött autókkal

2010. március 19., péntek 12:43

Egy ruhátlan férfi okozott komoly fennakadást a forgalomban vasárnap Hefei belvárosában, Kína keleti, Anhui tartományában. A férfi ledobálta magáról a ruháit, majd beszaladt az útra, az autók közé.

A férfi előbb egy fekete taxit állított meg, majd az elejének nekifeszülve megpróbálta felemelni a lökhárítónál fogva. Szemtanúk szerint mindeközben azt kiabálta: "kérlek, adj nekem erőt!" A férfi miután meggyőződött róla, hogy milyen sokan köré csődültek, folytatta különös erőművészi mutatványát.

Egy rendőr megkérdezte tőle, hogy nem érzi-e undorítónak amit művel, mire azt felelte: "Undorító? A modern társadalom hajszolt kutyái vagytok, Ti vagytok a legundorítóbbak!  A modern társadalom a legundorítóbb!"

A kiérkező rendőrök megpróbálták őrizetbe venni, és valami ruhát ráadni, de a férfi kicsúszott kezeik közül és bebújt a rendőrségi furgon alá. A magát megmakacsoló, zavart férfit végül a mentősök és a rendőrök közös erővel húzták ki a kocsi alól. A különös jelenetről sok fotó készült, a kínai internetes fórumokon, blogokon, hamar népszerű lett a meztelen autóemelő, akit csak "Erő Testvér" néven emlegetnek.

Rovatok