Index Vakbarát Hírportál

Musical készül Gloria Estefan életéről

2013. február 6., szerda 07:50

Broadway-musical örökíti majd meg a Grammy-díjas énekesnő és zenész-producer férje, Emilio Estefan életét és pályafutását. Gloria Estefan hét Grammy-díjat nyert, pályafutása legismertebb dalai között szerepel a Conga, a The Rhythm Is Going To Get You és az 1,2,3. De ő adta elő a Music Of My Heart című Oscar-jelölt számot is.

A sztárpár kedden közleményben jelentette be, hogy a musical létrehozását a Nederlander Organization színházi produkciós cég kezébe adják. Mint fogalmaztak: izgatottan osztják meg történetüket a reményről, elhivatottságról és hitről, amelyek a kemény munkával és szenvedéllyel párosulva segítették beteljesíteni álmaikat. "Zenénk tükrözi valódi énünket, azt hogy honnan jöttünk és az utat, ami idáig vezetett" - írták.

Férje ismert zenész, televíziós és filmproducer, aki olyan sztárok karrierjét egyengette, mint Shakira, Ricky Martin, Jennifer Lopez, Marc Anthony és Jon Secada. Jimmy Nederlander, a Nederlander Organization elnöke Estefánék pályafutását sikertörténetek nevezte, és kiemelte, hogy tehetségüknek és szenvedélyüknek köszönhetően váltak ki a viszonylagos ismeretlenségből és hódították meg a világot.

Rovatok