Index Vakbarát Hírportál

Elizabeth Olsenből Júlia lesz

2013. március 8., péntek 09:54

A filmszerepeikről ismert Olsen ikrek húga, Elizabeth William Shakespeare Rómeó és Júlia című klasszikusában lép fel az új színházi évadban az off-Broadwayn.

A Classic Sage Company színházi társulat csütörtökön jelentette be, hogy 2013-14-es szezonjuk a brit szerző darabjával nyílik, amelyben Elizabeth Olsen alakítja majd Júliát. Azt azonban nem árulták el, hogy ki játssza Rómeót.

A 24 éves színésznő 2011-ben hívta fel magára a figyelmet a Silent House és a Martha Macy May Marelene című filmekben nyújtott alakításával. Tavaly a Gyilkos médium című produkcióban láthatta a közönség, amelyben Robert De Niro és Sigourney Weaver is szerepelt. Januárban a Very Good Girls című filmjét mutatták be a Sundance Filmfesztiválon, jelenleg egy Spike Lee-filmben forgat Samuel L. Jacksonnal.

Elizabeth Olsen három évvel idősebb ikernővérei kora gyermekkoruktól szerepelnek televíziós sorozatokban (Bír-lak), és számos családi vígjáték sztárjai voltak a filmvásznon (Kettőn áll a vásár, Anya kerestetik, Ne szólj szánk). Ő egyelőre komolyabb filmkarierben gondolkodik, a szakújságírók szerint joggal, hiszen sokkal tehetségesebb, mint nővérei.

Rovatok