Index Vakbarát Hírportál

Biffy Clyro a Pannónia Fesztiválon

2014. április 10., csütörtök 15:20

A skót Biffy Clyro indítja a fesztiválszezont a 8. Pannónia Fesztiválon. Rajtuk kívül fellép az amerikai The Offspring és DJ Fresh is. A Balaton tőszomszédságában található szántódpusztai fesztiválon június 7-én, szombat este lép fel a skót zenekar. A Biffy Clyrót a 2007-es Puzzle vagy a 2009-es Only Revolutions című lemezei tették híressé. A Mountains, That Golden Rule és Many of Horror című dalaik a brit toplista élmezőnyéig jutottak. A The Offspring pedig a zárónapon, június 8-án lép fel.

A Pannónia Fesztivál másik fő fellépője Dj Fresh, aki Messy MC-vel együtt június 6-án, pénteken lép színpadra, ugyanazon a napon, mint a '96-ban alakult Freestylers. Hip-hop-ból sem lesz hiány: fellép a Punnany Massif, az Akkezdet Phiai, a Belga, a Hősök, a Barbárfivérek, Sub Bass Monster és Siska Finuccsi is.

Június 7-én a dub is helyet kap Szántódpusztán: a Dub Pistols újra a fesztivál fellépője lesz. A Nagyszínpad további vendége lesz a Quimby, a 30Y, a Brains, a Kiscsillag, a Road és a Depresszió. A Metál Sátorban pedig The Idoru, a Blind Myself, a Watch My Dying, az Insane, vagy a Vikidál Gyulával felálló Mobilmánia játszik.

Rovatok