Index Vakbarát Hírportál

Megbukott Pikali Gerda darabja a Madách Színházban

2014. május 28., szerda 08:36

Még öt hónapot sem húzott ki, máris leveszik a műsorról Pikali Gerda darabját a Madách Színházban, nem sokan voltak rá kíváncsiak ugyanis. Ez azért is furcsa, mert Pikali a fél darabot kombinéban játssza végig, ez sem volt elég sajnos a sikerhez. A Blikk úgy tudja, a januárban bemutatott Kézről kézre című darab nagy lendülettel indult, áprilisig sikerült is eladni a jegyeket, utána azonban már nem jöttek a nézők. Pedig a történet is igen pikáns, a darab szerint egy öntudatos nő elválik a férjétől, hogy hozzámenjen szeretőjéhez. A darab az Indexnek sem tetszett, percenként néztünk az óránkra az unalomtól.

Bennfentesek szerint a darab egyszerűen rossz volt, ráadásul nem tett jót neki az sem, hogy Pikali és a másik szereplő Hujber magánéleti válságával tele volt a sajtó.

Ez azonban valószínűleg nem igaz, mint láttuk a másik oldalon, Rékasi magánéleti válságát például remekül meglovagolta a József Attila Színház igazgatója, Nemcsák Károly annak érdekében, hogy végre megtöltse a színházát. Nem tudni, ez sikerült-e neki, az viszont biztos, hogy Détár Enikő minden szerepét visszaadta a József Attilában, hogy nehogy összefusson az ott is szereplő Pikalival.

Détár egyébként a Madáchban is sokat szerepel. A Kézről kézre című darabot június 14-én játsszák utoljára a Madách Színházban. Pikali játszik még a Sors bolondjai című darabban is, a Kézről kézre bukásáról nem akart nyilatkozni.

Rovatok