Index Vakbarát Hírportál

Gwyneth Paltrow szerint az internetes szájkarate olyan élmény, mint egy háború

2014. május 29., csütörtök 09:00

A klasszikus ne szólj szám...-kategóriás beszólás  egy tech konferencián hangzott el a színésznő szájából (mit keresett Paltrow egy tech konferencián???), kb. így:

Amikor az interneten magadról és szeretteidről negatív kommenteket olvasol, az iszonyú megalázó és embertelen. Majdnem olyan, mint amikor egy háborúban veszel részt, értik, egy véres, embertelen küzdelemben, ami megváltoztat.

Az internet persze felrobbant. Cindy McCain, John McCain szenátor, egykori republikánus elnökjelölt felesége igen pikírten azt válaszolta a Twitteren, hogy a színésznő egy vicc, és nem volna hülyeség, ha elmenne egy járőrözésre a két fiával, akik éppen a seregben szolgálnak Afganisztánban. "Arról meg biztos azt gondolja, olyan, mint végigmenni a vörös szőnyegen."

Nem ez volt az egyetlen negatív reakció, mutatunk párat: 

Would everyone stop whining about the Veterans, and for once, just think about what @GwynethPaltrow is going through?!?!

— el Sooper (@SooperMexican) May 29, 2014

I really think Gwyneth Paltrow got so rich that she's in her own world at this point, fake importance is considered a compliment to her

— Ahmed/Tay Dizm Fan (@big_business_) May 29, 2014

This will end well. RT @VanityFair: Gwyneth Paltrow: celebrities who have dealt with mean internet comments are almost like war veterans

— Desus (@desusnice) May 29, 2014  

Rovatok