Index Vakbarát Hírportál

Kétmilliós ösztönzést kaptak a legjobbak

2015. november 16., hétfő 17:30

Hatodik alkalommal jutalmazta a harminc alatti (egész pontosan: 30 évesnél nem idősebb) színház- és filmművészek legjobbjait az FHB Bank. Az elismerés mellé kétmillió forint is jár.

A jelölteket idén is a hazai színházi és filmes élet krémje ajánlotta, a zsűriben pedig olyanok foglaltak helyet, mint Eszenyi Enikő, Molnár Piroska, a Radnótit igazgató Bálint András, Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója, Orlai Tibor színházi producer, valamint Balogh Gabriella, a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának tagja.

A Junior Prima Díjakat pedig ezúttal hét fiatal tehetség kapta meg:

Az FHB igazgatóságának elnöke, dr. Spéder Zoltán köszöntőjében elmondta, hogy 2010-ben azzal a céllal csatlakoztak a Prima Primissima Alapítványhoz, hogy felkutassák és jutalmazzák az ifjú tehetségeket.

Ilyenkor kicsit úgy működik a bankunk, mint egy jó család, amely megpróbálja időben meglátni az elhivatottságot, segíti kibontakozni a már megvillant tehetséget, bátorítja a kreativitást, önbizalmat és kitartást ad.

– tette hozzá.

A most megválasztott hét Junior Primával együtt a bank ezidáig 63 magyar tehetséget díjazott a színház és filmművészet kategóriában.

Rovatok