Index Vakbarát Hírportál

Tüdődaganata miatt ismét megműtötték Székhelyi Józsefet

2018. július 20., péntek 09:01

„Komoly egészségügyi problémával nézek szembe, miközben a számomra meghatározó, gyönyörű munkáimat végzem. Lelkileg és fizikailag nem könnyű korszakot élek meg” – nyilatkozta novemberben Székhelyi József színész, aki azt is elmondta, hogy mellkasi problémával műtötték, és eközben az orvosok megállapították, hogy rákbeteg.

A tüdődaganatra kemoterápiás kezelést kapott, mely egy ideig használt, egy májusi vizsgálat alkalmával azonban az derült ki, hogy a daganat nőtt, ráadásul szervezetében áttétek is keletkeztek, írja a pénteki Blikk. Így a színészt a héten ismét megoperálták, most már otthon lábadozik, a műtét jól sikerült.

„Most hozott haza a fiam a kórházból, megoperáltak, túl vagyunk rajta. Reménykedünk, hogy segíteni fog" – nyilatkozta telefonon a Blikknek Székhelyi, aki egyúttal köszöni a közönség aggódását. Elmondta, hatéves kislánya fényképét mindenhova magával viszi, de nem szeretné, hogy a lánya betegen lássa. A színész korábban azt nyilatkozta: 54 éve dohányzik, és betegsége ellenére sem tudja letenni a cigarettát.

Rovatok