Index Vakbarát Hírportál

Lovasi András reagált a Dózsa György úti balesetre

2019. március 29., péntek 18:25 | aznap frissítve

Lovasi András egy Facebook-posztban reagált a szerdai balesetre, aminek részese volt. Azt írta, délután a Vígszínházbeli dupla lemezbemutató koncertjének főpróbájára ment, és amikor a Dózsa György úton a Damjanich utcai kereszteződéséhez ért, összeütközött egy neki jobb oldalról kihajtó szolgálati autóval. 

Arra nem akart kitérni, hogy az ütközés kinek a hibájából történt a folyamatban lévő hatósági vizsgálat miatt. „A vizsgálat eredményét és következményeit természetesen el fogom akkor is fogadni, amennyiben az én vétkességemet állapítja meg” – írta. 

Lovasi úgy tudja, hogy ez az útszakasz közismerten balesetveszélyes helyszín. 

Leírta, hogy telefonon már beszélt a sérült családapával, aki elmondta, hogy még hónapokig fog tartani a felépülése, és Lovasi felajánlotta neki a segítségét erre az időszakra, illetve személyesen is találkozni fognak. A Facebookon nyilvánosan kifejezte együttérzését a sérülttel szemben. 

Megköszönte a sajtó korrekt bánásmódját, ami nagyon jól esett neki. Azt írta, azért nem nyilatkozott semelyik satjóorgánumnak, mert mindegyik megkereste, de nem tud mindenkinek válaszolni, ezért továbbra is a Facebookon fog csak nyilatkozni. A baleset körülményeit a rendőrség büntetőeljárás keretén belül vizsgálja.

(Borítókép: Lovasi András. Fotó: Sóki Tamás / MTI)

Rovatok