Index Vakbarát Hírportál

Orbán után Gyurcsányról készített paródiát Bödőcs Tibor

2019. november 21., csütörtök 11:57

Miután Orbán Viktor-paródiájáról még a világ összes szerkesztősége számára alapvető forrásnak számító hírügynökség, az AFP is írt, Bödőcs Tibor elkészítette Gyurcsány Ferenc videóját is. Ebben a Gyurcsánynak öltözött humorista éjjel tart hazafelé egy taxiban, és a taxisnak kezd agymenésbe többek között arról, hogy "az ő sztorija ez a kurva ország".

Elmélkedik egy kicsit a rendszerváltásról, a határkerítésről, amit természetesen nem bontana le, vagy igen, de a fő témája "a bányász öregecskedő fia", a sátáni terveket szövögető Orbán Viktor:

Ki kell mondani, el kell suttogni, Orbán Vikor elmebeteg, nem normális, kiszámíthatatlan, egy labilis ember, egy autokrata, egy szörnyeteg, egy autokrata diktátor!

- hergeli bele magát egyre jobban Gyurcsány. Íme a négyperces videó:

Bödőcs Tibor nemrég arról a videóról, amit a Puskás Stadion megnyitójára forgattak, és amelyben Csányi, Fürjes és Orbán Viktor is szerepel, azt mondta, "hogy csinálnak egy kisfilmet, amin a Gazda varacskos Maradonaként berúgja a Karmelita erkélyéről a stadionba a labdát, azt mar tényleg pszichiátereknek kell majd kielemezniük, nem nekem".  

update: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán reagált a paródiára: "Jót röhögtem, de azért én appon keresztül fizetek a taxiért" - írta. 

Rovatok